Kweekbak – kweekkast


DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Heeft u behoefte om zelf gezonde groente en kruiden te kweken? Ontbreekt u echter de ruimte om een hobbykas te plaatsen? Ook met beperkte woonruimte kunt u op uw balkon of in uw hobbykamer aan de slag met een kweekbak – kweekkast. Ook voor uw jonge kinderen thuis of op school is een duurzame kweekbak ideaal. Ze ontdekken in hun eigen vertrouwde omgeving of ze groene vingers hebben. Wellicht groeien ze uit tot een echte hobbytuinder. Steeds meer scholen geven aandacht aan gezonde voeding. Op diverse scholen zijn al kassen en kweekbakken geleverd waar de schoolgaande jeugd nu heerlijk mee aan de slag is. De start is vaak met een kweekbak om te kijken of het wat is. Het vervolg is een hobbykas in een moestuin om naar hartenlust te kweken.

Zelf je gezonde tomaten, komkommers en bladgroenten kweken past daar prima bij.

Naaste enkele standaard maten maken wij ook kweekbakken op maat. Helemaal naar uw eigen wensen. Eventueel leverbaar op een aluminium onderstel zodat u, of de kleinste kweker, er makkelijk bij kan op sta hoogte. Eenvoudig te verplaatsen. Op scholen adviseren wij om de ruiten in veiligheidsglas uit te voeren. Bij glasbreuk kan de leerling of leraar nooit letsel oplopen omdat de ruit in duizenden glaskorrels uit een breekt.

Tot slot is het mogelijk om de kweekbak in een RAL kleur te laten coaten. Ziet er optisch fraaier uit dan de standaard blank aluminium profielen.

Stuur uw schets met afmetingen naar ons door en wij doen u een vrijblijvend voorstel. U zult verstelt staan van de vele mogelijkheden die uw balkon biedt. Bekijk ook de beschikbare accessoires

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. 0174-290727 of hobbykassen@batistwestland.nl

Tip !!!! Bezienswaardigheid in Westland – speciaal voor zakelijke groepen en scholen – Westland Horti Tours