Zonwering GD De Luxe

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Op het dak: 

Een uniek systeem. Speciaal ontworpen voor grotere glasdaken voor de Batist veranda’s en tuinkamers. Het systeem is zeer licht te bedienen en verdwijnt snel en netjes in zijn cassette, wanneer u wel even van de pure zon wilt genieten. De dikke geleiders zorgen er voor dat ook bij grote oppervlakken een hoge stabiliteit gegarandeerd blijft en dat het doek optimaal wordt opgerold. De cassette wordt gemonteerd op het bestaande glazen dak met speciale steunpootjes.

De cassette is gemaakt van hoogwaardig aluminium en wordt gepoedercoat in de standaard RAL kleuren RAL 9001 cremewit, RAL 9016 verkeerswit, RAL 7016 antracietgrijs en RAL 9007 lichtgrijs. Tegen meerprijs zijn ook andere RAL kleuren mogelijk. Het geleidesysteem zorgt voor een strakke geleiding van het doek in een gesloten circuit. Zie ook accessoires voor diverse maten en prijzen. Grote voordeel van een buitenscherm is dat de warmte veel beter buiten blijft.

Onder het dak: 

Ook is er een zonwering mogelijk onder het glazen dak. Het doek blijft langer schoon en waait bovendien niet kapot. In de koude maanden komt de warmte toch door het glas en kunt u ook al snel genieten van een zonnige dag. Het onderdakse scherm meten wij exact in nadat de tuinkamer is opgebouwd. We weten zo zeker dat het eindresultaat 100% is. In onze showroom in Wateringen is een onderdakse zonwering werkbaar te bekijken. 

Doek collectie: 

Het doek in de zonwering is erg persoonlijk, daarom heeft u keuze uit een gevarieerd programma stoffen. U bepaalt uw eigen persoonlijke smaak. Het stalenboek kunt u tijdelijk meenemen naar huis om op uw gemak het gewenste doek uit te zoeken.

Voor zonwering aan de buitenzijde van het dak werken wij nauw samen met o.a. Venvo Zonwering uit Wateringen en Nova Hüppe uit Duistland.

Informeer vrijblijvend 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl