Schutting DeLuxe

DE PRIJZEN VOOR 2024 ZIJN GELIJK AAN 2023 

Voor een strakke en onderhoudsarme erfafscheiding kunt u prima bij Batist Hobbykassen terecht. Een schutting is alleen nog leverbaar van volledig aluminium rabatdelen. De composiet planken zijn niet meer leverbaar. De rabatwand geeft uw tuin een schitterende uitstraling waar u dag-in-dag-uit, jarenlang van gaat genieten. De degelijke fundatie zorgt er voor dat deze schutting er jarenlang strak bij staat. De schutting DeLuxe is ook te combineren met de GD veranda’s en tuinkamer DeLuxe.

De aluminium rabatdelen zijn leverbaar in RAL 7016 antracietgrijs, RAL 9001 crèmewit of RAL 9016 verkeerswit. De composietdelen zijn in grijs of bruine houtstructuur leverbaar. U kunt de diverse kleuren ook uitstekend met elkaar combineren voor een verrassend resultaat.

Verder kunt u de erfafscheiding uitbreiden met een deur, raamkozijn en verlichting.

Wilt u geen schutting meer verven? Ergert u zich ook aan de verzakte, scheve houten schutting? Met de schutting DeLuxe geniet u zorgeloos van uw strakke tuin.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Onder het genot van een kop koffie informeren John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. 0174-290727 of hobbykassen@batistwestland.nl