Terras- en balkonschermen

WIJ ZOEKEN PER DIRECT EEN GEMOTIVEERDE EN KLANTVRIENDELIJKE MONTEUR TERRASSCHERMEN. 

Terras- en balkonschermen zijn er in vele soorten en maten. Batist heeft een speciaal terrasscherm profiel waarbij de 6 mm dikke veiligheidsruiten “rammelvrij” liggen opgesloten in duurzame rubber profielen. Dus geen “klapperende” ruiten waar u zich aan stoort als het waait. Het windscherm is in iedere RAL kleur te coaten zodat het één geheel vormt met uw woning. In nauw overleg met u bepalen we de uitvoering van het terrasscherm. Wel of geen bovenligger voor extra stevigheid, een borstwering, welke vakverdeling, welke kleur veiligheidsglas, is een toegangsdeur gewenst?

Naast de uitvoering is de stormvaste fundatie van groot belang. Deze windvanger plaatsen wij op schroeffundamenten of betonnen poeren. Eventueel kan een schoor noodzakelijk zijn. Onze enige eis is dat het scherm stormvast verankerd moet zijn aan woning en bodem.

Voor de terras- en balkonschermen zijn ook diverse glassoorten verkrijgbaar. Crepi veiligheidsglas geeft weel licht maar geen zicht. Ideaal om de erfgrens af te schermen van de buren. Daarnaast zijn ook diverse glaskleuren leverbaar. Groen-, Brons- en Grijs gekleurd glas zijn momenteel populaire glaskleuren die het terrasscherm een fraai uiterlijk geven. Passend bij de RAL coating.

Kortom, ook bij een Batist terrasscherm zijn nog vele uitdagingen te overwinnen. Het is ook mogelijk een terras- windscherm op een etage te bouwen. Ideaal voor appartementen- en flatbewoners.

Stuur ons een schets of foto en maak ons deelgenoot van uw plannen. alle schermen worden op maat ingemeten en gemaakt.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse terrasschermen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeren Arnout Kling, John Lodewijk of Annemiek van der Meijs u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Voor meer informatie bel 0174-290727 of mail naar: hobbykassen@batistwestland.nl

Kijk voor aanvullende informatie op Batist Alucon Terrasschermen